Spøgelsesbilist stoppet på motorvejen - mistænkt for sprit og narkokørsel

En spøgelsesbilist der kom kørende i nødsporet på Vestmotorvejen blev i nat anholdt af politiet.

Opdatering

En 21-årig mand havde ved 02.45-tiden i nat begivet sig ud på en farefuld færd langs Vestmotorvejen, i det han valgte at tage turen i nødsporet mod kørselsretningen.

Det var en patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi, der observerede spøgelsesbilisten, som betjentene efterfølgende satte efter:

quote På den strækning passerer bilen to lastbiler og en varevogn, hvor der opstår en situation, som kunne være blevet farlig

Vagtchefen, Midt- og Vestsjællands Politi

- Vi kommer kørende en patrulje vest for Ringsted i retning mod Køge, da patruljen bemærker, en bilist kommer kørende i nødsporet i modsatte retning, forklarer vagtchefen lørdag formiddag om nattens hændelse.

Patruljen vendte herefter om og satte efter bilisten.

Selvom bilisten kørte i nødsporet, var det langt fra ufarligt, hvad manden havde gang i, forklarer vagtchefen videre.

- På den strækning passerer bilen to lastbiler og en varevogn, hvor der opstår en situation, som kunne være blevet farlig.

Mistænkt for narkokørsel

Bilisten drejede efterfølgende fra ved Ringsted-afkørslen, hvor den 21-årige mand af ikke nærmere klarlagte årsager kørte galt.

- Der er ingen alvorlig skade, og vi anholder ham. Vi har taget blodprøve for både spiritus og narkotika, som vi mistænker ham for at være påvirket af.

Den 21-årig mand er lørdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger efter den farlige episode natten til lørdag på Vestmotorvejen.