Sparkede 96-årig kvinde i ryggen - politiet efterlyser voldsmand

Politiet efterlyser manden på billedet i forbindelse med sager om umotiveret vold i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Midt- og Vestsjællands Politi har fredag offentliggjort et billede af den formodede gerningsmand i række sager om umotiveret vold i Ringsted, blandt andet mod en 96-årig kvinde. 

- Vores største opgave er at få borgernes hjælp til at få ham identificeret og lokaliseret, fortæller kommunikationsrådgiver i Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard

Siden de mange anmeldelser om vold begået mod kvinder på gaden i Ringsted, lørdag d. 29 august og en enkelt anmeldelse om vold den. 2. september, har politiet efterforsket sagen intensivt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den mistænkte er endnu ikke blevet identificeret, hvorfor politiet fortsat ønsker offentlighedens hjælp til at finde ham.
Den mistænkte er endnu ikke blevet identificeret, hvorfor politiet fortsat ønsker offentlighedens hjælp til at finde ham.

Den mistænkte er endnu ikke blevet identificeret, hvorfor politiet fortsat ønsker offentlighedens hjælp til at finde ham med henblik på sigtelse og afhøring.

Manden beskrives som:

  • 20-40 år 
  • 170-175 centimeter
  • østeuropæisk af udseende
  • lys i huden og rundt hoved med kort brunt hår
  • iført mørk trekvart-lang frakke
  • løse jeans 
  • lyse sko eller sneakers
  • talte på et ukendt fremmedsprog.

Tidligere sager om umotiveret vold i Ringsted

Manden er som sagt mistænkt i en række voldssager. Senest blev  en 76-årig kvinde slået i ryggen mens hun ventede ved et fodgængerfelt. Det skete den 2. september.

Lørdag den 29. august blev en 73-årig kvinde sparket klokken omkring 11:30, og samme dag fuglte flere overfald.

Mellem klokken 15:00 og 16:00 blev en 96-årig kvinde med rollator sparket i ryggen, en time senere blev en 79-årig kvinde slået i ansigtet og hendes hund sparket, og omkring klokken 19:35 fik en 36-årig slag og spark.

Her er de tidligere overfald begået. Artiklen fortsætter under grafikken.

Du kan kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 4635 1448 eller via nærmeste politi på telefon 1-1-4, hvis du ved noget.