¨

Slagteri åbner for jobslusen: Skal bruge 200 nye ansatte nu

03:16

Storslagteriet Danish Crown i Ringsted udvider med 200 nye arbejdspladser.

Kontanthjælpsmodtagere, folk på dagpenge, flygtninge og gymnasieelever på sabbat er blandt dem, som Danish Crown i Ringsted håber at ansætte.

En stor stigning i produktionen af slagtesvin herhjemme betyder nu, at der skal ansættes 200 mand på slagteriet i Ringsted. Og ansættelserne starter med det samme. Det oplyser Jesper Frandsen fra slagteriet til TV ØST.

- Vi går efter en blandet flok af både faglærte og ufaglærte. Og vi går efter at ansætte alle typer mennesker, siger fabrikschef Jesper Frandsen fra Danish Crown i Ringsted til TV ØST.

Man kan søge job hos slagteriet via Danish Crowns hjemmeside.

Læs også 200 nye slagteri-jobs i Ringsted

Efter hård krise

De nye job kommer efter en krise, hvor mangel på slagtesvin førte til flere store fyringsrunder blandt de ansatte på blandt andet slagteriet i Ringsted.

Og borgmester Henrik Hvidesten (V) er begejstret for at udviklingen for slagteriet er vendt. 

- Det her får stor betydning i Ringsted og jo i hele Region Sjælland. Det betyder noget, at der skabes flere arbejdspladser, siger han til TV ØST.

Det er en stigning i det ugentlige antal slagtesvin fra 34.000 til cirka 51.000 slagtesvin om ugen, der udløser jobboomet. Og Danish Crown vurderer, at der er tale om varige job.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App