Slagter må dreje nøglen

Hvis den røde pølse foran Benløse slagteren kunne hænge med hovedet, ville den med sikkerhed gøre det. Det er nemlig slut med lækkerierne fra Nikolaj Schrøder og Kristian Juul Nielsens hånd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

»50 procent på alle varer«. Man kan næppe tage fejl af, hvad skiltet på butikkens vindue indebærer, skriver Dagbladet.

- Ja, så længe vi har kød på hylderne, holder vi åbent, men det kan jo ikke vare så længe endnu, siger Kristian Juul Nielsen, der naturligt nok er rigtig ked af situationen, men barometret har ikke stået på smukt i lang tid, så han har godt kunnet gennemskue, hvilken vej det gik.

- Krisen har kradset lidt for meget, og selv om vi har nogle gode stamkunder, har det ikke været nok til at holde skindet på næsen, siger han.

Med til historien hører også, at slagterbutikken i flere år har fået klager fra en af naboerne. Kommunen har nu givet naboen medhold i, at flere gener skulle udbedres, blandt andet skal der sættes en såkaldt jetdyse på skorstenen, og det har de to indehavere ikke kunnet overskue økonomisk. De stopper derfor, inden politiet kommer med dagbøder.

- Selvfølgelig vil vi følge lovgivningen, men vi har ikke råd til at smide 300.000 kroner efter noget som helst, det var det, der gjorde, at vi tog den endelige beslutning om at lukke, siger Kristian Juul Nielsen.

Han og svogeren, der har arbejdet i butikken i over 17 år, er nu ved at sælge ud af lageret og har som sagt halv pris på alle varer, så længe lager haves.