Skunklaboratorium i Jystrup afsløret

Torsdag morgen klokken 9 ransagede Holbæk lokalpoliti en 43-årig kvindes bopæl i Jystrup. De havde fået et tip om en skunkproduktion i kvindens hjem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En specialpatrulje fra Holbæk lokalpoliti fandt onsdag morgen et skunklaboratorium i Jystrup. Produktionen tilhørte en 43-årig kvinde.

Ved ransagelsen fandt politiet omkring 400 planter, der vejer næsten 31 kilo. De beslaglagde alle planter og udstyr. Nu skal politiet undersøge, hvor høj THC-værdien er. Den udregnes for at finde ud af, hvor meget hash de 400 planter kan blive til. Den endelige mængde hash skal bruges til senere at udmåle staffen.

Den 43-årige blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Stjal strøm

Udover en skunkproduktion fandt politiet, i samarbejde med el-selskabet ud af, at kvinden i en længere periode også har stjålet strøm til produktion af skunken. Politiet afventer nu en opgørelse fra el-selskabet, så de kan finde ud af, hvor meget el kvinden har stjålet. En repræsentant fra el-selskabet skønner dog, at det kan løbe op i et sekscifret beløb. Når beløbet er udregnet, skal den tiltalte kvinde betale erstatning til el-selskabet.