¨

Skænderi i København opklarede forkert tøjtyveri

Foto: TV ØST

Politiet meldte i går ud, at et skænderi i København havde ført til opklaringen af et tøjtyveri i Korsør. Det viste sig dog at hænge sammen med et i Ringsted.

Noget af en molbohistorie ligger bag, at politiet nu mener at have opklaret et indbrud hos Geographical Norway i Ringsted Outlet natten til mandag.

Her blev dynejakker og forskellige trøjer til over 100.000 kroner stjålet, skriver DAGBLADET Ringsted.

Samme morgen kom en 34-årig kvinde i København op at skændes med sin kæreste. Det foregik så højlydt, at Københavns Politi blev kaldt til stedet på en anmeldelse om husspektakler.

Det var ikke så godt for parret, for de skændtes i en lejlighed fuld af tyvekoster.

Fængslet for forkert indbrud
Mistænkeligt mange dynejakker med mere lå i lejligheden, og derfor blev kvindens kæreste og yderligere 2 mænd anholdt og senere varetægtsfængslet.

De blev bare fængslet for det forkerte indbrud.

Politiet meldte nemlig i går ud, at den store mængde tøj stammede fra et indbrud i Dansk Outlet på Motalavej i Korsør i januar.

Men det viser sig, at varerne i stedet stammer fra det indbrud, der natten til mandag blev begået i forretningen Geographical Norway i Ringsted Outlet. 

Glad butiksejer

På trods af misforståelsen, er ejeren af geographical Norway i Ringstede Outlet glad:

- Jeg må sige, at politiet har gjort et godt stykke arbejde, siger Leif Andersen, som nu har fået de stjålne varer igen.

- Jeg nåede aldrig at melde det til forsikringen, men jeg vil tro, der var stjålet varer for omkring 150.000 kr. i udsalgspriser, siger han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App