¨

Sjællandsk hjertecenter i Ringsted

Foto: TV ØST

Med årsskiftet følger der nye tilbud til Region Sjællands hjertepatienter. Det private hospital, Hjertecenter Varde, med ekspertise i hjertebehandling trænger nu ind på det sjællandske marked i forsøget på at gafle flere kunder. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

 
I samarbejde med og på Privathospitalet Valdemar i Ringsted åbner de en ny afdeling, hvor patienter kan komme og blive undersøgt.

      - Sjælland mangler et hjertecenter. I dag skal man enten til Rigshospitalet eller Odense for de alvorligste hjertesygdomme. Vi har allerede en del patienter fra Sjælland, der kører til vores hospital i Varde - for måske så at finde ud af, at de ikke fejler noget. Så er der langt. Vi vil gerne yde en bedre service, så de nu kan nøjes med at køre til Ringsted for at finde ud af, hvad de fejler, siger Ricardo Sanches, administrerende direktør for Hjertecenter Varde.

      Finder man her ud af, at der er brug for en operation, er hospitalet klar med et pakkeforløb som det, der findes i det offentlige. Selvom operationen vil foregå i Varde, vil patienten ikke skulle tænke på transporten - den sørger hospitalet for.
På Privathospitalet Valdemar, tror direktør Jens Jacobsen på, at tilbuddet vil blive brugt.

- Det er svært at sige, hvor mange patienter, der vil benytte tilbuddet, men jeg vil tro, at det er 100-200 stykker om året, siger han til DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App