¨

Side 9-dronning støtter soldater

Foto: TV ØST

Joan Divine fra Ringsted er kendt som dronningen af Side 9, for hun er den pige, der har været flest gange på Ekstra Bladets side 9. Nu kaster hun sig over velgørenhed

Til august rejser Joan Divines storebror til Afghanistan som soldat i ingeniørtropperne. Det er hun ked af, men det har også inspireret hende til sammen med kæresten Thomas Samsøe at lave en kalender med 12 piger i soldater-outfit. Kalenderen er netop blevet færdig, og overskuddet vil de donere ubeskåret til foreningen STSOP - Støtte til Soldater og Pårørende - der hjælper sårede soldater og deres pårørende økonomisk. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

De 12 piger i kalenderen - Joan er selv en af dem - har alle stillet gratis op, og det samme har Thomas Samsøe, der er en erfaren pigefotograf. Derudover har de fået et par firmaer til at sponsorere trykningen af kalenderen. Den promoveres via hjemmesiden soldaterkalenderen.dk, og Joan Divine har valgt, at det skal være en kalender uden bare bryster.

- De fleste af pigerne laver også topløse og nøgenbilleder. Men den her kalender kan hænge alle mulige steder, siger hun til DAGBLADET Ringsted.

02:21 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App