¨

Rockerborg til salg

Foto: TV ØST

Et klubhus for støttegruppen Devils Choice i en landsby nær Ringsted bliver nu sat til salg. Det glæder ikke mindst naboerne.

Ørslevunderskovvej 35 er til salg. Huset på grunden har i de sidste to år fungeret som klubhus for Devils Choice, der er en støttegruppe til Hells Angels. Det har ejeren af huset netop skrevet i et brev til Ringsted Kommune.

- Det har jeg det rigtig godt med, og jeg er sikker på, at borgerne i Ørslev Under Skoven har det godt med, så jeg glæder mig sammen med dem, siger borgmester i Ringsted, Niels Ulrich Hermansen.

At nyheden glæder naboerne har borgmesteren helt ret i. Ifølge naboerne har der i de sidste to år været en heftig trafik af motorcykler og biler på alle tider af døgnet, men det er forhåbentlig slut nu.

- Det er rigtig, rigtig godt. Det er vi meget glade for. Det er jo ikke sjovt at have sådan nogle naboer. Det er ikke sjovt at have dem i byen, siger Ulla Steensen, der bor i landsbyen Ørslev Under Skoven.

Ulovlig klubaktivitet

Ringsted Kommune vandt i august måned en sag i Østre Landsret om, at der blev drevet ulovlig klubaktivitet i Ørslevunderskovvej 35. Man skal nemlig have en tilladelse til at drive klub af kommunen. Og den tilladelse har Ringsted Kommune nægtet at give til ejeren af huset.

- Hvis der skulle have været klubaktiviteter, uanset af hvilken slags, så havde det krævet en landzonetilladelse. Den har vi ikke ønsket at give, og heller ikke til den klub som der er tale om, siger Niels Ulrich Hermansen, der er borgmester i Ringsted.

Nu håber beboerne i den lille landsby Ørslev Under Skoven, at der vil flytte nye naboer ind.

Bønnen lyder således:
- Vi vil sandt at sige hellere have helt almindelige naboer og gerne en almindelig familie, som man kan have et godt naboskab med, siger Anders Steensen fra Ørslev Under Skoven.

TV2 Øst har i dag været i kontakt med ejeren af huset. Han bekræfter, at huset vil blive sat til salg, men har i øvrigt ikke ønsket at kommentere sagen.

02:16 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App