¨

Ringsteds strømsvigt gav mange problemer

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Et strømsvigt onsdag formiddag i Ringsted førte til store problemer i byen.

Kunder kunne ikke betale med andet end kontanter i butikkerne, svin var ved at bryde i brand på slagteriet, avisen blev forsinket, og togdriften blev angiveligt også ramt af problemer, da den østlige del af Ringsted, Benløse og området øst for Ringsted onsdag formiddag blev ramt af strømsvigt.

Ifølge TV ØSTs seere, så gav strømsvigtet en del problemer for de handlende i byen, ligesom togenes signaler angiveligt blev påvirket af strømsvigtet.

Det omfattende strømsvigt i Ringsted satte ind klokken 10.23, hvor et vigtigt forsyningskabel blev gravet over.

Seere fortæller TV ØST, at butikker var mørkelagte, at mange lyskryds var slukkede, alarmer kimede og automatiske betalingssystemer som Rejsekortet og dankortsystemerne stod af.

Ifølge SEAS-NVE gik der næsten to timer, før alle havde elektricitet igen.

Avisen Sjællandske skriver, at udluftningen på Danish Crown-slagteriet i Ringsted førte til, at en række svin i en ovn var ved at bryde i brand, så brandvæsenet måtte tilkaldes. Ingen kom noget til, men medarbejderne blev ifølge avisen sendt hjem nogle timer under strømsvigtet.

Også Sjællandskes søster-avis Nordvestnyt blev ramt af strømsvigtet. Avisen bliver nemlig trykt i Ringsted, og trykningen af avisen til Nordvest-sjælland blev således forsinket. Omdelingen af avisen kom således først i gang omkring klokken 15.

I alt 6156 husstande blev ramt af strømsvigtet, der indtil videre kun er midlertidigt løst. SEAS –NVE arbejder således stadig på at få situationen helt under kontrol.

LÆS OGSÅ: Efter strømsvigt i Ringsted: Spar på strømmen

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App