¨

Ringsteds legepladser er stadig livsfarlige

Foto: TV ØST

Der er stadig store problemer på mange af Ringsted Kommunes legepladser. Det viser kontrolrapporter, som DAGBLADET Ringsted har fået aktindsigt i.

For et år siden havde en lignende gennemgang afsløret alvorlige problemer på adskillige af legepladserne, hvor der var fare for kvælningsulykker, faldulykker og klemte fingre. Klima- og Miljøudvalget besluttede dengang at afsætte 200.000 kroner til at udbedre fejlene, som skulle bringes i orden inden en måned. men der er altså stadig store problemer på mange af legepladserne.

Det gælder eksempelvis legepladsen på Remmerstien ved Bregnebjergvej. Her blev det for et år siden påtalt, at børn kunne få hovedet og halsen i klemme i en gynge, men selv om problemet skulle udbedres inden en måned, er gyngen blevet hængende.

Hos kommunen forsikrer man, at man tager rapporterne alvorligt, og entreprenørafdelingen er allerede i denne uge begyndt at udbedre fejl og mangler.

- Enkelte fejl er gengangere, heriblandt gyngesædet på Remmerstien. Det er meget beklageligt, men det pågældende sæde vil blive fjernet i dag, sagde jordbrugsteknolog Bettina Fisker onsdag til DAGBLADET Ringsted.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App