¨

Ringsteds borgmester: Løkke svigter Venstres politik

Foto: TV ØST

Ringsteds Venstre-borgmester kritiserer nu sin partiformand for at forlade forhandlingerne om en skattereform, og i stedet tage på ferie med datteren.

Venstre-borgmester mener, at partiet skulle forhandle

Venstre skulle være blevet ved forhandlingsbordet – og have kæmpet for at gennemføre partiets politik.

Niels Ulrich Hermansen, Ringsteds Venstre-borgmester, er klar i spyttet i kritikken af sin partiformand, der aflyste forhandlingerne med regeringen – angiveligt for at tage til klimatopmøde i Rio.

- Jeg ønsker mest mulig Venstre-politik gennemført, og det er altså ikke lige det, der sker, når Venstre træder ud og regeringen laver noget med Enhedslisten, siger han til Berlingske.

Niels Ulrich Hermansen er en af en række Venstre-profiler, der i dag i avisen kritiserer partiets farvel til forhandlingsbordet. De mener i stedet, at partiet skulle have kæmpet langt mere for at sikre partiets vælgere maksimal indflydelse på den nye skattereform.

Skulle til Rio – endte i USA

Venstre har blandt andet kritiseret regeringen for at lægge forhandlingerne tæt på topmødet i Rio. Lars Løkke Rasmussen valgte dog selv at fortælle i går, at han ikke var taget til Rio som annonceret, men i stedet holdt ferie med datteren i USA.

Han skulle dog nu være i Brasilien, hvor han deltager i topmødet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App