Ringsted torvehaller åbnede i dag

Snoren blev i dag fredag klippet til Ringsteds nye madmekka - torvehallerne, der byder på økologiske, lokale fødevarer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ringsted har endelig fået sin torvehal. I dag fredag åbnede det nye madmekka, da borgmester Henrik Hvidesten klokken 10 klippede snoren og erklærede stedet for åbent.

Det er Henrik Refsgaard Olsen, der har fået ideen til madstedet, der holder til i det tidligere Ringsted Centers lokaler på Nørregade. Henrik Refsgaard Olsen er uddannet landmand og planteavlsrådgiver, og konceptet i Stakladen, som det nye sted hedder, er økologiske fødevarer dyrket lokalt.

Øko-jordbær og gourmetmiddag

Flere hundrede mennesker var fredag mødt op for at se det nye torvemarked, og åbningen blev blandt andet fejret med 2 kasser af årets første økologiske jordbær, som blev revet væk.

Lørdag bliver åbningen markeret med en 4-retters gourmetmiddag, som interesserede har kunnet købe billetter til.

Her vil gæsterne blandt andet kunne smage økologisk havørred, græskarbisque, citron-rosmarin brød, confiteret andebrystsalat og mandelkager med bær, æbler/kanel og chokolademousse. Alt sammen kreeret af Kim Kolls fra Kolls & Ko.


Nyhedsoverblik