Ringsted misser oprykning

Folkefest blev til våd karklud, da Ringsted IF lige akkurat missede oprykningen til 2. division hjemme mod konkurrenterne.

Sol og optimisme blev til møgvejr og nederlag, da Ringsted IF i dag lige præcis missede oprykningen til 2. divison med et nederlag på 1-0 hjemme mod GVI.

Ringsted IF og GVI Gentofte stod ellers lige i antal point, sejre, uafgjorte, nederlag og scorede mål. Men ét mål mindre imod gjorde, at Ringsted kunne nøjes med uafgjort for at rykke i divisionerne efter 20 års fravær.

0-0 ved pausen var derfor nok efter en halvleg, hvor begge hold måtte nøjes med halve chancer.

Møgvejr og møgresultat

Efter pausen trak sorte skyer ind over Ringsted og de over 1000 tilskuere. Og også over oprykningschancerne. Et stolpeskud til GVI og en kæmpeafbrænder til en fuldstændig fri Andreas Stysiek fra Ringsted varslede om dårlige tider.

De kom efter 72 minutter, da et indkast blev forlænget ind i feltet og så lå bolden i nettet. Så begyndte vandet at vælte ned, og det samme gjorde kontrachancerne til GVI.

Udligningen kom aldrig, og dermed må Ringsted nøjes med tredjepladsen i Danmarksseriens pulje 2 og ingen divisionsfodbold før tidligst i 2014.