¨

Ringsted ligner en ukrudts-skandale

Foto: TV ØST

Ukrudtet vælter op masser af steder i Ringsted. Flere borgere og gæster i byen udtrykker ærgrelse over, at byen ser sådan ud, skriver DAGBLADET Ringsted.

En af dem, der blandt andet har udsigt til alt for meget grønt mellem Tingstenene, er Steen Nielsen, der bor på Torvet i Ringsted.

- Vi kan ikke være det bekendt. Jeg synes faktisk, det er lidt af en skandale. Vi gør så meget ud af, at Ringsted skal se pæn ud. Vi vil gerne  have gæster i byen, og vi vil gerne have folk fra Outletcentret ind til butikkerne i bymidten. Så kan man ikke være bekendt, at der ser sådan ud, siger Steen Nielsen.

Kan ikke finde penge
Hos forvaltningen er drifts- og anlægschef Synnøve Klitgaard bundet af en politisk beslutning om, at der skal spares en million på renholdelsen i kommunen.

- Derfor får ukrudtet lov at vokse. Vi har ikke kunnet finde pengene til at renholde det. Det er ikke så pænt, men så længe ukrudtet ikke ødelægger noget, bliver det stående, siger Synnøve Klitgaard.

I stedet forsøger forvaltningen at prioritere midlerne på ødelagte huller i fortovene og anlæggelse af mere sikre veje i forbindelse med den nye skolestruktur.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App