Ringsted kalder til nyt sygehusmøde

Partierne i Ringsted indkalder borgerne til møde om fremtidens sygehuse i Ringsted. Alle modeller i høring bliver præsenteret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mødet finder sted i Ringsted Kongrescenter 24. februar klokken 19. Her sættes Region Sjællands fremtidige sygehusstruktur til debat, skriver DAGBLADET Ringsted.

- Vi synes, den debat, der har været, har været for lidt nuanceret i forhold til, hvad det drejer sig om, siger Bjørn Bjerking fra Den Konservative Vælgerforening, der har taget initiativet og fået de øvrige partier med på idéen.

Han lægger vægt på, at mødet i Ringsted skal fokusere på de gode, saglige argumenter, frem for en sognerådskamp om arbejdspladser. Derfor vil mødet blive indledt med, at en embedsmand fra Region Sjælland vil præsentere de fire modeller i høring og baggrunden for dem.

- Det skal give mulighed for en kvalificeret debat, hvor man ser på, hvordan man skaber den bedst mulige service for borgerne, tilføjer han.

De enkelte partiforeninger kan hver især invitere et regionsrådsmedlem til at sidde i et panel, og derudover vil borgerne få mulighed for at komme til orde. Og mødet er også for folk, der ikke bor i Ringsted.

/ritzau/