Ringsted hyldede frivillige ved stort arrangement

Ringsted Kommune samlede torsdag op mod 200 aktive i foreningslivet for at hylde de frivillige.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den røde løber var på plads, langs de runde borde blev der serveret en tre-retters menu - og til stede var de, som man i Ringsted ikke tøver med at kalde stjerner - nemlig frivillige fra kommunens foreningsliv.

Og det er vigtigt at hylde de frivillige, siger borgmester Henrik Hvidesten (V).

- Foreningerne er det kit, der binder os alle sammen sammen. Ikke mindst i en periode, hvor vi har været lukket ned. Nu kan vi hylde dem, der gør en ekstra indsats i hverdagen, sagde han til TV2 ØST ved arrangementet torsdag aften.

Alt i alt var der knap 200 frivillige til stede ved arrangementet - hvor der også blev delt seks priser ud til udvalgte frivillige.

Pris skal bruges til at skabe synlighed

En af dem, der fik en pris, var Brian Larsen, der er formand for fodboldafdelingen i Ringsted Idrætsforening. Han vandt prisen som årets idrætsleder.

- Det er superskønt. Det er et kæmpe skulderklap for alle de mange timer, som man lægger i foreningen. Men jeg ser det ikke kun som et skulderklap til mig, men også til min bestyrelse og alle de frivillige, der sørger for at holde hjulene i gang. Hvis det ikke var for dem, så stod jeg ikke her. De har en kæmpe del af æren for denne pris, sagde han.

Brian Larsen var en af dem, der torsdag aften fik en pris i Ringsted.
Brian Larsen var en af dem, der torsdag aften fik en pris i Ringsted. Foto: Helle Eriksen - TV2 ØST

Han mener, at prisen skal bruges til at skabe synlighed om de frivilliges arbejde.

- Sådan en pris er med til at give et boost til alle omkring klubben. Og det giver et praj om, at vi er på rette vej, siger han.

Arrangementet torsdag aften blev afholdt i Ringsted Kongrescenter.