¨

Ringsted-forældre roser børnepasning

Foto: TV ØST

Et massivt flertal af forældre i Ringsted Kommune er godt tilfredse med de kommunale dagtilbud. Det viser en ny undersøgelse.

Det går rigtig godt med børnenes hverdage i Ringsted Kommunes dagtilbud. Det står i en ny undersøgelse, som flere kommuner har lavet i samarbejde med Rambøll.

Over landsgennemsnittet
Undersøgelsen har klarlagt, hvor tilfredse forældrene i forskellige kommuner er med deres børns institutioner. Hele 90 procent forældrene i Ringsted Kommune siger, at de enten er tilfredse eller meget tilfredse med det tilbud, de gør brug af i kommunen, skriver DAGBLADET Ringsted.

Sammenligner man med procentsatsen på landsplan, har institutionerne og kommunen noget af være stolte af. På landsplan er det nemlig 82 procent, der har svaret, at de er tilfredse eller meget tilfredse med dagtilbudene i deres kommune.

Plads til forbedringer
Sadik Topcu (S), formand for Børne- og Undervisningsudvalget i Ringsted Kommune, klager da heller ikke over undersøgelsen konklusioner, men ser alligevel rum for forbedringer.

- Hvis man skal trække noget frem fra undersøgelsen, som vi kan blive bedre til, er det at informere. Blandt andet skal vi have gennemgået vores hjemmeside. Det skal være mere logisk at finde rundt på den, og vi skal også være bedre til at gøre opmærksomme på vores specialtilbud, siger udvalgsformanden til DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App