¨

Ringsted: Forældre råber op om farlig vej

Foto: TV ØST

En daginstitution i Ringsted er adskilt fra dens parkeringsplads af en trafikeret vej. Forældrene råber nu op om de farlige situationer, de mener, det har skabt

På vegne af forældrebestyrelsen i daginstitutionen Højbohus i Ringsted retter Martin Falk Rømer nu en henvendelse til kommunens politikere om en temmelig påtrængende trafikal problemstilling på Anlægsvej. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Institutionens p-plads er placeret på den modsatte side af Anlægsvej i forhold til selve institutionen. Samtidig har man busstop på begge sider af Anlægsvej lige ud for institutionen.

Det har på det seneste afstedkommet nogle ganske farlige situationer, hvor bilister har overhalet busser eller andre bilister, som holder tilbage, mens forældre med børn er i færd med at passere vejen.

Teknisk Forvaltning har foreslået, at institutionen flytter sit indgangsparti op til T-krydset ved Kaserne Allé. Denne løsning er efter Martin Falk Rømers opfattelse ikke blot totalt molbo-agtig og vanvittigt dyr, men den vil heller ikke løse problemet. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App