¨

Ringsted-firma får kæmpeordre

Foto: TV ØST

Virksomheden RBE skal renovere et helt kvarter i Ishøj og udskifte knap 6000 vinduer.

En renovering i Ishøj kan vise sig at være mange penge værd for en virksomhed i Ringsted. I hvert fald når virksomheden hedder Ringsted Bygningsentreprise (RBE) og skal stå for at skifte knap 6000 vinduer og døre i bydelen Ved Gadekæret i Ishøj. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- For vores vedkommende er det en kæmpe ordre. Selve vinduesordren er 35 millioner kroner ud af et samlet budget på over 200 millioner, fastslår direktør Jacob Printz.

Sammen med to andre entreprenører skal RBE stå for en gennemgribende renovering af kvarteret, der blandt andet omfatter renovering af facader og badeværelser - og altså udskiftning af i alt 5968 dør- og vindueselementer.

Opgaven med renoveringen er berammet til to år, men hos RBE forventer man, at vinduesdelen kan være færdig et stykke tid inden.

- 24 måneder til at skifte vinduerne er et langt forløb, både til at planlægge og udføre opgaven. Vi satser på at gøre det hurtigere end de to år. Men det afhænger også af de andre entreprenører, understreger Jacob Printz overfor DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App