¨

Ringsted-direktør sat fri

Foto: TV ØST

Ringsted-direktøren Jørgen Stølsgaard slipper i dag endelig ud af Kina, efter han har været ramt af udrejseforbud i fem måneder. Det oplyser DR Sjælland.

Jørgen Stølsgård, direktør for virksomheden Berrifine i Ringsted, skriver  her til morgen i en mail til DR Sjælland, at han lander i Danmark i aften: - Det har været en skræmmende oplevelse ikke at kunne være sammen med familie og venner eller passe mit daglige arbejde i Danmark.

- Jeg håber sagen kan være medvirkende til, at der indgås en aftale med Kina, som forhindrer at forretningsfolk fremover tages som gidsler i kommercielle sager,

Jørgen Stølsgård skriver videre, at han er lamslået over udenrigsminister Villy Søvndals og handelsminister Pia Olsen Dyhrs ageren i sagen: - For mig virker det som om de ingen indsigt har i virkelighedens verden i dagens Kina.

Jørgen Stølsgaard var tilbageholdt på grund af en retssag mod hans firma og han kan takke dygtige advokater for, at han i dag kan flyve hjem efter fem måneders ufrivilligt ophold i Kina.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App