¨

Ringsted-borgmester stopper

Foto: TV ØST

Venstre-borgmester i Ringsted Niels Ulrich Hermansen genopstiller ikke til kommunalvalget i 2013. En hård beslutning, siger han til DAGBLADET Ringsted.

Ringsted Kommunes borgere skal have ny borgmester ved kommunalvalget i november 2013. Det er en kendsgerning, efter at Niels Ulrich Hermansen (V) har meddelt sin lokale partiforening, at han ikke genopstiller. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- Det har været et meget svært valg, for arbejdet som borgmester har været det bedste, jeg nogensinde har haft, siger Niels Ulrich Hermansen. Han har derfor brugt meget tid henover sommeren på at træffe sit valg.

Færdig med politik som 70-årig
- Jeg har været fristet af at gå efter en ny periode som borgmester, men siden jeg gik ind i kommunalpolitik i 2001, har jeg sagt til mig selv, at jeg ikke skal være i politik, når jeg runder 70. Den beslutning har jeg valgt at holde fast i, siger Ringsteds 66-årige borgmester til DAGBLADET Ringsted.

Han blev valgt til borgmester første gang efter kommunalvalget i 2005 og formåede som den første Ringsted-borgmester siden 1985 at blive genvalgt ved kommunalvalget i 2009.

Gør arbejdet færdigt
Udmeldingen, om at han ikke genopstiller, får dog ikke Niels Ulrich Hermansen til at læne sig tilfreds tilbage i borgmesterstolen.

- Jeg er fuldt indstillet på at gøre arbejdet færdigt, og der bliver ikke noget med, at jeg forlader borgmesterposten før tid, siger han med overbevisning i stemmen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App