Reddede kollegas liv med hjertestarter

En heltemodig indsats fra 33-årige Nicki Mølgaard fra Korsør er årsagen til, at hans gode kvindelige kollega på Danish Crown i Ringsted fortsat er i live, skriver Dagbladet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag i sidste uge hentede Nicki sin 47-årige kollega på Ringsted Station på vej til arbejde. Den 47-årige fik det dårligt på vej til slagteriet. Hun blev blå om læberne og fjern i blikket.

Kvinden havde nået at fortælle, at hun havde haft det dårligt i løbet af natten, så Nicki Mølgaard vidste fra sit førstehjælpskursus, at der var noget alvorligt galt med kollegaen.

- Jeg kørte hurtigt til slagteriet og fik portneren til at ringe til de kolleger, der er uddannet til at benytte virksomhedens hjertestarter, for at få hjertestarteren gjort klar og bragt hen til den rette port, fortæller Nicki Mølgaard til Frederiksborg Amts Avis.

Mens han ventede på hjælp ved indgangen til slagteriet, ydede han førstehjælp i to meget lange minutter.

Da hjertestarteren nåede frem, viste den sin uvurderlige værdi. Efter to stød var kollegaen genoplivet og snart efter på vej i ambulance til sygehuset. Her blev hendes tilstand stabiliseret, og hun er nu i bedring.