¨

To ramper på ønskelisten

Foto: TV ØST

Torsdag den 1. december møder en gruppe politikere fra Køge Kommune op til et møde med Folketingets Trafikudvalg. Håbet er at få et ja til østvendte motorvejsramper på Vestmotorvejen E20 ved Vemmedrup. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Jeg forventer ikke, vi går ud af mødet med to ramper. Men jeg håber at få nogle positive tilkendegivelser, og at der bliver skabt fokus på det enorme behov, der er for ramperne, siger borgmester i Køge Kommune, Marie Stærke (S).

Ramperne vil koste i omegnen af 20 millioner kroner, hvilket ifølge borgmesteren er at regne for en mindre post i Statens anlægsbudgetter.

Det er Køge Kommunes økonomiudvalg og formand for teknik- og miljøudvalget, Erling Larsen (S), der har fået ja til mødet med Trafikudvalget. Og udsigten til mødet glæder Køges politikere.

- Det har været mange år undervejs. Alle partier er enige om, at ramperne er en god idé, og nu har vi så fået hul igennem, siger medlem af økonomiudvalget og gruppeformand for De Konservative i Køge, Flemming Christensen, der udover grønt lys til ramperne også håber på, at de vil blive etableret snart.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App