Præst om dødsfald: Det er helt forfærdeligt

Sognepræst Susanne Rousing Søndergaard er dybt rystet over meddelelsen om, at en kvinde er fundet død på kirkekontoret ved Sneslev Kirke ved Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er en dybt berørt sognepræst, der tager telefonen onsdag eftermiddag, efter at politiet har offentliggjort meldingen om, at en kvinde er fundet død ved Sneslev Kirke ved Ringsted.

- Ja, jeg er meget rystet. Det er helt forfærdeligt, siger sognepræst Susanne Rousing Søndergaard til TV ØST.

Midt- og Vestsjællands Politi meddelte onsdag ved middagstid, at en kvinde blev fundet død på kirkekontoret klokken 9.26 her til formiddag. De betegner indtil videre dødsfaldet som mistænkeligt, og kriminalteknikere og retsmedicinere er i gang med at undersøge sagen.

Vi må bare bede

Selv fik sognepræsten besked om dødsfaldet over telefonen.

- Min telefon har været rødglødende siden, mens jeg har prøvet at finde ud af, hvad der er hoved og hale i det her. Jeg bor ikke selv i nærheden af kirken, men er på vej dertil nu, og jeg vil bare derned hurtigst muligt, så vi kan tage hinanden i hænderne og bede. Det er det eneste, vi kan gøre lige nu, siger Susanne Rousing Søndergaard.

I perioden 24. december til 29. december har der været indbrud i kirken, uden at der tilsyneladende er stjålet noget.

Politiet var ved kirken tirsdag i forbindelse med indbrudssagen, men fandt ikke noget mistænkeligt omkring kirkekontoret på det tidspunkt. Derfor er vurderingen, at kvinden har ligget på kontoret i højst et døgn. Ansatte ved kirken skal nu afhøres, så politiet forhåbentligt kan indsnævre tidspunktet yderligere.