Poul Nødgaards datter: Hans død kom som et chok

Tirsdag formiddag havde den 76-årige politiker Poul Nødgaard (DF) møder, om eftermiddagen gik han bort, og derfor kom hans død i den grad bag på familien.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kom som et chok, da en af landsdelens største politikere tirsdag gik bort. 76-årige Poul Nødgaard (DF) faldt pludselig om, og det var de færreste forberedte på.

- Det kom fuldstændigt uventet. I søndags var familien samlet, og så sent som tirsdag formiddag var han til møde, så det kom virkelig bag på os, fortæller den ene af hans 2 døtre Karin Nødgaard, der selv sidder i Folketinget for Dansk Folkeparti.

Ville stoppe til efteråret

Hendes far sad i Folketinget for først Fremskridtspartiet og siden Dansk Folkeparti, som han var med til at stifte. Han forlod Christiansborg i 2007 efter også at have siddet i Folketingets Præidium - den øverste ledelse - i en årrække.

Herefter stillede han op og blev valgt til byrådet i Ringsted i 2009, hvor planen var at stoppe efter efterårets kommunalvalg, så han kunne få mere tid til familien. Desværre nåede det ønske ikke at blive opfyldt, før Poul Nødgaard tirsdag døde pludseligt.

Poul Nødgaard efterlader sig hustruen Hanne, som han har været gift med siden 1961, og som han har 2 døtre med. Poul Nødgaards bisættelse finder sted på lørdag i Vigersted Kirke.