Postcenter giver »overskud«

Midtsjællands Postcenter, der lukker til september, er ekstremt veldrevet. I 2009 gav centret et »overskud« på 2,5 millioner kroner i forhold til Post Danmarks interne budgetter for de forskellige afdelinger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Set i forhold til centrets størrelse er det det bedste resultat blandt de fire postcentre i Danmark. Samtidig ligger centret i Ringsted i top i de løbende kvalitetsmålinger, Post Danmark gennemfører, skriver Dagbladet.

- Vi har den bedste kvalitet af centrene, for vi har nogle dygtige medarbejdere, der går op i tingene, forklarer Anne Olsen, der er tillidsrepræsentant for de ansatte, der er organiseret i 3F.

Fra Post Danmarks side understreger man, at Midtsjællands Postcenter ikke lukkes, fordi det er dårligt drevet, men fordi der ikke er breve nok til at have fire postcentre.

- Alle fire postcentre har overskud i forhold til budgetterne, og de har alle præsteret et historisk højt kvalitetsniveau, oplyser Henning Christensen, der er chef for produktion og transport.

Han forklarer, at opgaverne flyttes til København, fordi der der er kapacitet til at løse opgaven fra Ringsted, mens det modsatte ikke er tilfældet.