Politiet søger vidner til overfald mod 18-årig kvinde

En 18-årig kvinde blev den 27. juni udsat for et overfald i Ringsted. Politiet søger nu vidner, der kan have set noget i forbindelse med episoden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet vil gerne have offentlighedens hjælp til at finde frem til to gerningsmænd, der stod bag et overfald mod en 18-årig kvinde. De efterlyser derfor nu vidner til episoden.

Kvinden blev udsat for overfaldet på en parkeringsplads mellem buscentralen ved Ringsted Station og Dagmarskolen på Vestervej. Overfaldet fandt sted den 27. juni omkring klokken 23.

Forinden var den 18-årige kvinde ankommet med toget fra Roskilde. Med en ven gik hun hen til parkeringsområdet, hvor vennen skulle hentes.

Da vennen var kørt afsted gik kvinden tilbage for selv at tage videre med bus.

Antastet af to mænd

Her blev hun opsøgt at to mænd, der kom gående fra Dagmarskolens område. De antastede kvinden og efterfølgende kom kvinden ud i det politiet kalder en "verbal konfrontation" med de to mænd.

Herefter gav de to mænd kvinden flere knytnæveslag i ansigtet, og de sparkede hende med knæ i brystet. De trak hende også ned til jorden, hvor hun fik flere spark.

På et tidspunkt lykkedes det kvinden at undslippe overfaldet og løbe væk fra stedet.

Politiet mangler vidner, der har set noget til overfaldet og søger derfor nu efter personer, der kan ligge inde med oplysninger.

De kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Politiets signalementer