¨

Politiet påkørt af 18-årig kending

Foto: TV ØST

Patruljevognen roterede 180 grader, da en 18-årig ung mand fra Ringsted fredag kørte lige ind i den i krydset Hovmarksvej/Sjællandsgade.

Udover sammenstødet føjede den unge mand temmeligt mange sigtelser til sit i forvejen plettede papir i retssystemets sagsakter.
Det fortæller DAGBLADET Ringsted.

Den 18-åriges kørekort nåede dårligt i hænderne på ham, før han fik det frakendt på grund af kørsel i påvirket tilstand.
Samme årsag ligger formodentlig bag hans bogstavelige sammenstød med politiet.

Uheldet skete næsten foran politistationen i Ringsted klokken 13.15.

- Føreren af en personbil kører frem for sin vigepligt fra Hovmarksvej ud på Sjællandsgade, hvor han rammer en patruljevogn på bagskærmen, således at vognen svinger rundt, siger vagtchef Henrik Møller Nielsen fra Midt-og Vestsjællands Politis vagtcentral i Roskilde.

På selve Sjællandsgade blev Mads Olsen fra Ringsted sagesløst vidne til sammenstødet.

- Jeg var på vej fra togstationen på cykel op ad Sjællandsgade. Jeg så en grå bil, som kørte direkte ud fra Hovmarksvej ud på Sjællandsgade uden at holde sin vigepligt, og så kørte han lige ind i politibilen. Den roterede 180 grader, fortæller Mads Olsen.

Han så den grå bils fører forsøge at flygte efter sammenstødet, men flugten blev kort. Hverken patruljevognen eller de to betjente i den led mere skade, end at de straks optog jagten på den 18-årige, som blev anholdt få øjeblikke efter sammenstødet.

Den unge mand blev taget med på politistationen. Ifølge vagtchef Henrik Møller Nielsen blev han skønnet både sprut- og narkopåvirket. Så nu er han sigtet for blandt andet kørsel i frakendelsestiden i påvirket tilstand og for at flygte fra et uheldssted.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App