¨

Politiet holder tæt om knivstikkeri på sygehus

Der er endnu ikke klarhed over, hvad der skete mellem de to unge mænd, der natten til søndag henvendte sig på hospitalet i Slagelse med skader og knivstik. Foto: Henrik Larsen

Midt- og Vestsjællands Politi vil fortsat ikke oplyse, hvad de ved om en hændelse natten til søndag, hvor en ung mand blev stukket med kniv.

Kort før klokken 04.00 natten til søndag modtog politiet en anmeldelse om en voldelig hændelse på en parkeringsplads bag Ringsted Sygehus.

Senere på natten henvendte to unge mænd sig på Slagelse Sygehus - godt 30 kilometer væk - med skader. En 20-årig med skader efter et slagsmål, én 19-årig med adskillige knivstik.

Dét er sådan set det, politiet indtil videre har villet oplyse om episoden. I en pressemeddelelse udsendt af politiet søndag eftermiddag forlød det ellers, at man forventede at kunne offentliggøre mere.

Den ene er blevet sigtet for vold mod den anden

 Carsten Andersen, Midt- og Vestsjællands Politi

Men hverken i døgnrapporten for weekenden eller ved opkald til Midt- og Vestsjællands Politis kommunikationsansvarlige, Carsten Andersen, bliver man klogere.

- Der har været grundlovsforhør bag lukkede døre, og det i sig selv begrænser, hvad vi kan sige. Den ene er blevet sigtet for vold mod den anden. Vi kan ikke sige mere om det, siger Carsten Andersen.

Politikredse samarbejder om sagen

Der er ellers flere spørgsmål om, hvad der ledte op til de to unge mænds sammenstød, om de kendte hinanden i forvejen, og hvordan det kan være, at de begge endte med at drage 30 kilometer mod Slagelse, når de fik deres skader lige ved Ringsted Sygehus. 

Læs også Ofre for vold kommer på skadestuen i Slagelse: Politiet efterforsker nu i Ringsted

Den 19-årige, der ankom til sygehuset med adskillige knivstik, er ifølge Carsten Andersens oplysninger fortsat indlagt. Den 20-årige derimod er varetægtsfængslet frem til 8. juni, efter han sent søndag aften blev fremstillet i grundlovsforhør.

Carsten Andersen kan over for TV Øst ikke fortælle, hvornår politiet er klar til at fortælle mere om hændelsen, men siger, at det tidligst bliver tirsdag.

Fordi episoden fandt sted i både Ringsted og Slagelse foregår efterforskningen nu i samarbejde mellem Midt- og Vestsjællands og Sydsjælland- og Lolland Falsters politikredse. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App