¨

Politiet glæder sig over en rolig Ringsted Festival - kun få sigtet

Arkivfoto. Foto: Mathilde Reimer - TV ØST

Årets Ringsted Festival har ifølge politiet været en rolig omgang med kun få lovovertrædelser.

Ringsted Festival sluttede lørdag af med et brag, og årets festival tiltræk en masse feststemte mennesker fra hele regionen.

Det gav dog ikke de store problemer for politiet.

Det er en storm i et glas vand

Arne Aabæk, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

- Det har overordnet set været en rolig festival, og der har kun været få og mindre politiopgaver, siger Arne Aabæk, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Der har ikke været det store med slagsmål, men der har været nogle småting med færdselsovertrædelser og nogle 15-årige drenge, som har væltet hegnet ind til campingområdet. Men det er en storm i et glas vand, tilføjer vagtchefen.

81-årig overfaldt 18-årig

Det var dog ikke alle i Ringsted, der var i feststemning.

Sent fredag aften blev en 81-årig mand så træt af høje toner fra et musikanlæg, som spillede ved fodboldhuset på Anlægsvej. Her var en gruppe unge samlet om anlægget, og den 81-årige slog og skubbede ifølge politiet en 18-årig mand fra gruppen.

- Han tildeler den 18-årige et knytnæveslag på venstre side af ansigtet, siger Arne Aabæk, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Da vi ankom til stedet, blev han siget for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. For det dur ikke sådan noget. Når vi klarer det med en ordensbekendtgørelse, så er det fordi, at det ikke er særlig voldsomt, forklarer vagtchefen.

Derfor har den 18-årige det ifølge politiet efter omstændighederne godt.

Blev slået med Netto-pose

Samme aften i forbindelse med Ringsted Festivalen blev en person overfaldet med en plasticpose.

- En person blev slået med en sammenkrøllet plasticpose, og det var den tunge Netto-pose til 2,5 kroner, siger Arne Aabæk.

Personen kom dog ikke alvorligt til skade, og det har ifølge politiet indtil videre været en rolig festival.

Festivalen har siden sin start i 2005 tiltrukket cirka 13.000 besøgende hvert år, mens 4.000 campister hvert år rykker ind på campingområdet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App