Politiet: Få styr på ungerne

De seneste uger har flere borgere i Ringsted fået snuppet deres taske fra cykelkurven, en ældre dame blev truet med kniv foran sit hjem, og i torsdag var det så to piger, der fik stjålet deres tasker, mens de sad og spiste frokost i Klosterlunden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nu har Pia Fenger, leder af lokalpolitiet i Ringsted, fået nok, skriver DAGBLADET Ringsted.

- Vi har en flok af 11-14-årige, som er meget fremme i skoene. Det er nogle utilpassede unge af anden etnisk herkomst, der gør bybilledet og især de svage og ældre utrygge. Jeg vil gerne rette en meget kraftig appel til forældrene i hele Ringsted om at have styr på, hvad det egentlig er, deres børn går rundt og laver. Og det gælder både danskere og indvandrere, siger Pia Fenger til DAGBLADET Ringsted.

Hun understreger, at politiet i samarbejde med SSP har en gruppe af unge, som man holder øje med og prøver at holde i ørerne, men beviserne skal være på plads, før nogen kan anholdes.

Politilederen tror, at sommerferien er med til at forværre utrygheden, skriver DAGBLADET Ringsted.

- De driver rundt uden at have noget at lave, men at stjæle fra en dybt handicappet kvinde, der sidder i invalidestol, kan ikke være rigtigt, og vi vil ikke have det. Hvor lavt kan man synke, siger Pia Fenger med
henvisning til en af de seneste ugers sager.