Politiet efterlyser ældre mand - var offer for voldsomt overfald

En ældre mand blev lørdag overfaldet af to mænd, der kom kørende på en knallert i Ringsted. Et 21-årig vidne har anmeldt hændelsen, og politiet efterlyser nu manden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Omkring klokken 12.30 lørdag var en 21-årig kvinde vidne til, at en ældre mand blev overfaldet på Teglovnsvej i Ringsted. 

Kvinden fortæller, hvordan manden kom gående med sin hund og blev overfaldet, da han påtalte, at to unge mænd kørte på en knallert på fortovet.

quote Vi vil rigtig gerne høre fra manden selv. Vi efterlyser ham for at få hans version af, hvad der er foregået

Camilla Schouw Broholm, kommunikationsmedarbejder, Midt- og Vestsjællands Politi

Manden har ikke selv henvendt sig til politiet, som nu efterlyser manden. 

- Vi vil rigtig gerne høre fra manden selv. Vi efterlyser ham for at få hans version af, hvad der er foregået, og hvad der er sket med ham. Det kan også være, at han ikke har tænkt over, at han skal anmelde den slags til politiet, siger Camilla Schouw Broholm, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi. 

Offeret fortalte til kvinden, der anmeldte episoden til politiet, at han var 83 år gammel.

Blev væltet og kørt over

Anmelderen oplyser til politiet, at den ene mand på knallerten sprang af og skubbede den ældre herre omkuld, hvorefter hans ene ben ifølge anmelderen blev kørt over af den anden på knallerten.

Men her sluttede det ikke. 

Da den ældre mand tog sin mobiltelefon frem for at ville tage et foto af de to på knallerten, blev mobiltelefonen revet ud af hans hånd og smidt mod jorden. 

Kvinden, der har anmeldt hændelsen til politiet, henvendte sig til offeret, der ikke ønskede hjælp til at anmelde, da han skulle til en familiesammenkomst. 

Læs også
Tre drenge stjal kraftig firehjulstrækker og flygtede fra politiet i vild biljagt
Læs også
Tre drenge stjal kraftig firehjulstrækker og flygtede fra politiet i vild biljagt

Alligevel vil politiet gerne høre fra ham, da hans oplysninger er vigtige for identificering af de to unge mænd på knallerten.

- Det handler om, hvad offeret har oplevet, og om det så er noget, politiet skal gribe ind overfor. Så kan vi måske finde de to på knallerten og dermed stoppe en adfærd, som er meget uhensigtsmæssig overfor andre mennesker, siger Camilla Schouw Broholm.

Andre der måtte have overværget, hørt om hændelsen eller have kendskab til identiteten på de to på knallerten, må gerne henvende sig til politiet på 1-1-4