Politiet betegner dødsfald ved kirke som mistænkeligt

Politiet har sendt kriminalteknikere og retsmedicinere til Sneslev Kirke ved Ringsted til det, de kalder for et mistænkeligt dødsfald. En kvinde blev onsdag formiddag fundet død på kirkekontoret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet er lige nu i gang med at efterforske en sag om et dødsfald ved Sneslev Kirke ved Ringsted. Kvinden blev fundet af en ansat ved kirken onsdag formiddag, og politiet betegner dødsfaldet som mistænkeligt.

- Vi får hjælp af retsmedicinere og kriminalteknikere for at finde ud af, om der er sket noget strafbart i forbindelse med dødsfaldet. Vi vil heller starte på den måde og så drosle ned, end at det sker omvendt, og vi risikerer at ødelægge nogle spor, siger Martin Bjerregaard, pressemedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinden blev fundet på kirkekontoret, og politiet gætter på, at hun har ligget der i maksimum et døgn. Det baserer de på et indbrud, der blev begået i kirken i løbet af perioden 24. december til 29. december.

- Vi var derude i går tirsdag i den forbindelse, og da blev der ikke fundet noget mistænkeligt. Derfor vurderer vi, at hun har ligget der i højst et døgn. Nu skal vi have talt med de ansatte omkring kirken for at se, om vi kan indsnævre tidspunktet yderligere, siger Martin Bjerregaard.