¨

Politiaktion i Benløse: 25-årig anholdt for trusler mod vidne

Den 25-årige er sigtet i en voldssag og har angiveligt truet en kvinde til at trække sin forklaring om vold tilbage. Foto: Henrik Larsen

Det var trusler mod et vidne og en mistanke om, at en 25-årig mand var bevæbnet, der torsdag fik politiet til at rykke kampklædt ud til et hus i Benløse.

Det så voldsomt ud, da Midt- og Vestsjællands Politi torsdag formiddag rykkede ud i en større politiaktion på en adresse i Benløse.

Betjentene på stedet var nemlig maskerede og tungt bevæbnede, og en 25-årig mand blev anholdt. Selve anholdelsen foregik dog roligt.

Ifølge vagtchef Arne Aabech skyldtes det massive politiopbud, at den unge mand angiveligt havde truet en kvinde til ændre forklaring i en forestående voldssag.

- Kvinden har tidligere anmeldt den anholdte mand for vold, og der er en sag på vej i den forbindelse, forklarer vagtchefen til TV ØST.

- Anmeldelsen i dag gik så på, at han (den 25-årige, red.) truede hende verbalt med vold for at få hende til at trække sin anmeldelse tilbage eller i hvert fald ændre forklaring.

Bliver sandsynligvis fremstillet

At betjentene mødte op i kampuniform skyldtes, at de havde en mistanke om, at den 25-årige kunne være bevæbnet.

- Vi ransagede adressen efterfølgende for blandt andet at finde ud af, om der var våben på adressen, siger Arne Aabech.

Politiet vil fremstille ham i grundlovsforhør med hensigten at varetægtsfængsle manden. 

Hvorvidt de fandt våben under ransagningen vil politiet ikke kommentere. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App