Politi jagter stadig gerningsmand efter røveri af pengetransport

Gerningsmanden bag røveriet af pengetransporten i Ringsted er stadig på fri fod. Politiet vil gerne høre fra vidner i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kort før klokken 13.00 tirsdag udviklede en ganske almindelig arbejdsdag for chaufføren af en pengetransport i Ringsted sig dramatisk.

En endnu ukendt gerningsmand iført mørkt tøj, hue og halstørklæde truede chaufføren med en pistollignende genstand, sprøjtede med peberspray og slog chaufføren.

Onsdag jagter politiet stadig gerningsmanden. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

- Vi arbejder med de oplysninger, vi har fra stedet i form af afhøringer og overvågningsbilleder, men vi har ikke fanget gerningsmanden endnu, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Efterlyser vidner 

- Derfor vil vi stadig meget gerne høre fra vidner, som kan bidrage med oplysninger i sagen, tilføjer han.

Chaufføren blev efterfølgende undersøgt i en tilkaldt ambulance. Han kom dog ikke til skade ved episoden og blev heller ikke bragt til nærmere undersøgelser på sygehuset.

Røveriet fandt sted ved Hugo Boss-butikken i Ringsted Outlet. Her gik det ud over en pengetransport fra selskabet Loomis.

Ifølge politiet flygtede røveren fra stedet på en sort dame el-cykel i sydlig retning, hvilket er i retning mod Ringsteds centrum.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.