Politi beder om hjælp til at finde røver

Midt- og Vestsjællands Politi efterspørger nu offentlighedens hjælp til at finde gerningsmanden bag et røveri den 7. november i Fakta i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde den mand, der begik røveri mod Fakta på Huginsvej i Ringsted lørdag den. 7. november omkring klokken 18.

Med en kniv truede gerningsmanden en medarbejder i Fakta i Ringsted for at få udleveret kontanter, men det kunne den ansatte ikke, fordi butikken har et sikret betalingssystem.

Røveren tog i stedet 2-3 pakker cigaretter og flygtede fra stedet til fods i retning mod Ahorn Allé i Ringsted. Da manden flygtede løb han på en særlig måde, som om han havde smerter i benene eller havde problemer på en anden måde.

Se indslag her: Knivrøveri i Ringsted

Nu beder politiet offentligheden om hjælp til at finde ham.

Signalement af gerningsmanden

  • Røveren beskrives som en mand på 25 – 30 år, 170 cm høj og almindelig af bygning.
  • Under røveriet havde han skjult sit ansigt med et hvidt klæde.
  • Han var iført en lysegrå hættetrøje med mørkegrå vandrette striber, sorte bukser med hvide striber i siden og mørke sko.
  • Han talte dansk og var bevæbnet med en stor brødkniv med blåt skæfte.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi, lokal efterforskningsafdeling i Ringsted, på tlf. 46 35 14 48 eller til nærmeste politi via tlf. 114.