¨

Pirattaxa-tur i Ringsted blev en dyr fornøjelse

En 24-årig mand fra Ringsted endte med at betale 3.300 kroner for en pirattaxa-tur på tre kilometer.

Da en 24-årig mand fra Ringsted natten til lørdag blev tilbudt et lift til 200 kroner, så takkede han ja. Men turen endte med at koste 3.300 kroner.

Nogle gange kan det virke en smule uoverskueligt at gå hjem fra en fest, og så er det nemme valg at hoppe ind i en taxa.

Men sådan én kan til tider være svær at finde, når weekenden har gjort sit indtog. Det måtte en 24-årig mand fra Ringsted da også sande, da han natten til lørdag ventede på en taxa ud for den nedlagte brandstation i Ringsted.

Så da en sort personbil passede ham op omkring klokken 03.30 og tilbød et lift til 200 kroner, takkede han ja.

I bilen sad tre mænd. Pludselig sagde en af mændene, at prisen nu var steget til 300 kroner, som skulle betales via MobilePay. Da manden var ved at overføre pengene, så snuppede den ene mand mobilen og tastede et nyt beløb ind. Han overførte 3.300 kroner.

- Vores bedste spor lige nu, er selvfølgelig det nummer, pengene blev overført til. Vi har fundet frem til en mand, som passer på det signalement, som vi har fået. Når vi har fået verificeret alle vores oplysninger, så tager vi ud og besøger manden, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Søger vidner

Selvom politiet er på sporet af gerningsmændene, så søger de alligevel vidner i sagen. Derfor vil politiet gerne høre, om andre personer i Ringsted eller omegn har fået samme tilbud om piratkørsel i weekenden.

- Vi har ikke fået flere henvendeler endnu, lyder det fra Martin Bjerregaard.

Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

De tre mænd beskrives som:

  • A: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 180-185 cm. Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: mørkt tøj.
  • B: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 175-180 cm. Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: mørkt tøj.
  • C: Mand, Mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 180-185 cm. Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: mørkt tøj, hætte på jakken.

Den sorte bil er muligvis af mærket BMW.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App