Pengetransport røvet: Har du set den mistænkte?

Politiet beder om offentligheden om hjælp til at finde en mand, der 10. januar røvede en pengetransport i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For lidt over tre uger siden overfaldt en mand chaufføren af en pengetransport foran Hugo Boss-butikken i Ringsted Outletcenter.

Manden slog chaufføren flere gange i hovedet og sprøjtede peberspray i ansigtet på ham, mens personalet i butikken blev truet med en pistollignende genstand. Røveren slap af sted med nogle pengeposer med kontanter og flygtede på cykel.

Siden er politiet ikke kommet meget videre i deres forsøg på at fange røveren, og derfor har de nu offentliggjort et overvågningsbillede af den mand, som de mistænker at stå bag. De håber, at det kan føre til hans pågribelse.

Prajede en taxa

Midt- og Vestsjællands Politiet skriver i en pressemeddelelse, at røveren benyttede en sort elcykel – muligvis af mærket Scott - med røde aftegninger på stellet til at køre rundt på i Ringsted op til cirka to timer inden røveriet. Cyklen har batteri under bagagebæreren og en sort kurv oven på, støtteben på venstre side ved baghjulet og er en dame- eller unisexcykel med lav indstigning.

Politiet formoder, at cyklen kan være stjålet, men de ved ikke hvorfra. Derfor hører de gerne fra en, der mangler en cykel, som passer på beskrivelsen.

Cirka 20 minutter efter røveriet prajede den mistænkte en taxa ved Ringsted Station og blev kørt til Hundige Station. Omkring klokken 13.47 tog han S-toget mod København, og derefter forsvandt han.

Midt- og Vestsjællands Politi hører meget gerne tip eller henvendelser om røverens identitet.

Røveren beskrives som:

  • Mand
  • Cirka 30 år
  • Cirka 190 centimeter høj
  • Slank af bygning
  • Har formentlig skæg omkring munden
  • Iført en sort og glat hættejakke af mærket ”Peak Performance” med hætte op om hovedet
  • Iført sorte bukser, hvor buksebenene var stoppet ned i mørke støvler/sko
  • Talte dansk uden accent, men kan også tale et formentlig østeuropæisk sprog

Har du oplysninger i sagen, kan du give Midt- og Vestsjællands Politi besked på telefon 4635 1448 eller på 1-1-4.