Overfald på 11-årig har ikke fundet sted

Politiet søgte onsdag aften efter spor ved Ringsted Station efter et formodet overfald på en 11-årig pige. I dag viser det sig, at overfaldet ikke fandt sted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Betjente og politihunde brugte flere timer af onsdag aften på at gennemsøge området omkring Ringsted Station. Ved 16-tiden fik politiet an anmeldelse om, at en 11-årig pige var blevet revet af sin cykel af en mand på parkeringspladsen ved stationen.

Pigens mor anmeldte episoden, og politiet gennemsøgte efterfølgende området for spor.

Ingen grund til at være bange

I dag torsdag er pigen blevet videoafhørt, og sporene gennemgået, og nu viser det sig, at der ikke fandt noget overfald sted. Politiet vil dog ikke nærmere ind på, hvad nøjagtigt der har ført til den konklusion.

- Jeg kan ikke sige mere, end at vi ud fra videoafhøringen og gennemgangen af sporene har konkluderet, at der ikke har været noget overfald. Det er vigtigt at få ud. Vi har kunnet spore en hvis nervøsitet i området oven på udmeldingen om overfaldet, men der er altså ikke noget at være bange for i forhold til den her sag, siger Ove Pedersen, politikommissær ved Midt- og Vestsjællands Politi.