Overfald og ødelagte trusser på McDonalds var løgn

I mandags meldte en 15-årig pige et overgreb på McDonalds i Ringsted til politiet. Men krænkelsen var opdigtet, lyder det nu fra politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et overfald med itu-revede trusser på McDonalds på Klosterparks Allé i Ringsted blev meldt til politiet i mandags af en 15-årig pige.

Episoden viser sig nu at være opdigtet, lyder det fra Midt- og Vestsjælland Politi.

Pigen havde angiveligt befundet sig på handicaptoilettet med ulåst dør på fastfoodrestauranten, hvor en gerningsmand var gået ind og overfaldt hende.

Manden havde holdt fast i pigens arm og revet hendes trusser itu, men dog nåede at løbe væk, da pigen skreg og en veninde kom hende til undsætning, lød den 15-åriges forklaring. 

Anmeldelse dækkede over anden oplevelse

En afhøring fandt sted torsdag, hvor den 15-årige pige og hendes pårørende var til stede.

I forbindelse med afhøringen slog politiet ned på, hvorvidt episoden havde fundet sted. 

Og her erkendte pigen, at krænkelsen begået af den fremmede mand på toilettet var opdigtet.

- Det er under afhøringen, at pigen lægger kortene på bordet. Her fortæller hun, at det desværre var for at dække over en privat oplevelse, som ikke var en strafbar forbrydelse, og der blander politiet sig uden om, siger Midt- og Vestsjælland Politi til TV ØST.

- Heldigvis har episoden ikke fundet sted, men det er ærgerligt, at en ung pige tænker i de baner, selvom vi er glade for, at hun ikke reelt er blevet krænket, siger han og opfordrer samtidig folk til at tænke sig, før de ringer til politiet.

Pigens anmeldelse af krænkelsen samt motivet vil nu blive vurderet af politiets jurister. De vil afgøre, om pigen skal sigtes for falsk anmeldelse.