Nyslået Lotto-millionær var ved at gå fra hus og hjem

En nyslået Lotto-millionær tabte penge, da Roskilde Bank krakkede, og Lotto-gevinsten falder - mildt sagt - på et tørt sted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kvinde i 70’erne fra Ringsted Kommune var ikke klar over, hun havde vundet 15 millioner kroner i Lotto for nogle uger siden. Hendes computer var nemlig gået i stykker, så hun havde ikke set de mails, man får, når man er fast Lotto-spiller og vinder. 

- Vi spiller to kuponer med de samme tal – og det har vi gjort i over 25 år. De kører bare fast hver uge, så det er så nemt, siger hun til Danske Spil.

Så det var faktisk en artikel på B.T.'s hjemmeside, der gav hende en idé om, at hun kunne være den heldige vinder. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. Kvinden blev først klar over sit held, da hun blev ringet op af Danske Spil. 

- Det var jo helt vildt. Jeg måtte have hende til at gentage det ti gange, for jeg troede ikke på det. Det gør jeg nu stadig ikke. Men jeg har fået min søn til at tage et billede af mailen, for den kunne han åbne fra sin computer. Og så sendte han mig et foto af den. Så hver gang jeg bliver i tvivl, kigger jeg lige på billedet på min telefon, siger kvinden.

Tabte penge på Roskilde Bank

Kvinden fortæller, at pengene faldt på et tørt sted. 

- Vi tabte en masse penge på Roskilde Banks krak. Desuden havde min mand og jeg et firma, hvor vores søn også arbejdede. Min mand blev meget syg, og fik ikke stoppet i firmaet i tide. Så der var også en masse økonomi, som ikke lige var så godt derefter. Så det har virkelig være en hård tid, siger hun.

Hun forklarer desuden, at hun har sin mor på over 90 år boende for at have nogen at dele sine udgifter med. OG at udgifterne alligevel var så uoverskuelige, at hun havde overvejet at flytte ind i en kolonihave.

- Og min søn og hans familie havde nærmest det ene ben på vej ud af deres hus, fordi de ikke længere havde råd til at bo der. Udover økonomiske problemer har de også været igennem sygdom osv. og har bare kæmpet og kæmpet, siger kvinden. Hverken hun eller sønnen behøver at bekymre sig om økonomien det næste lange stykke tid. 

- Nu kan jeg bare slappe af. Det er simpelthen et mirakel, siger hun. 

Forkæler sin mor

Kvinden har allerede købt en ny computer og en ny telefon - og så har hun bestilt en ny bil.

- Og så har jeg inviteret min lille mor på et tre dages hotelophold et lækkert sted i Danmark, fortæller hun og tilføjer:

- Jeg skal selvfølgelig også ud at shoppe uden at tænke på, hvor mange penge, jeg bruger. Det tror jeg ikke, jeg har prøvet før.