¨

Narkobilist i nyindkøbt varevogn pløjede have op

Foto: TV ØST

En kraftigt narkopåvirket 28-årig mand forulykkede søndag aften i en have i Ringsted. I mandens helt nyindkøbte varevogn fandt politiet hittegods.

En 28-årig mand fra Amager kan se frem til et retsligt efterspil, efter han i en narkorus søndag aften først forlod sin vejbane på Næstvedvej i Ringsted, kørte tværs over vejen og gennem en hæk - før bilen ’blev grebet’ af et hegn.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Anmeldelsen af uheldet kom fra ejeren af huset, der var blevet alarmeret, da den 28-årige og en kvindelig passager pløjede gennem hans have i deres varevogn. Ingen kom noget til ved uheldet, der ikke involverede andre trafikanter.

Da politiet ankom til stedet forsøgte de 2 at skubbe bilen ud af haven igen – men politiet valgte dog at anholde den 28-årige, som de vurderede til at være kraftigt påvirket af narkotika.

Ved anholdelsen viste det sig også, at den 28-årige mand i forvejen var blevet frakendt retten til at sidde bag rettet. Varevognen var dog hans egen. Den havde han købt få timer forinden, men den blev straks beslaglagt af politiet, da det ikke er første gang han overtræder kørselsforbuddet.

Havde uforklarlige GPS'ere i bilen

Mandens problemer stopper dog ikke her. I bilen havde manden nemlig en pose fyldt med GPS’er og bilradioer, som han ikke kunne gøre rede for.

Politiet vil nu undersøge GPS’er og bilradioer nærmere i et forsøg på at finde ejerene – samtidig er den 28-årige blevet sigtet for ulovlig omgang med hittegods.

Den 28-årige blev løsladt efter at have fået udtaget en blodprøve. Han vil dog høre nærmere fra politiet, når hans sag skal afgøres.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App