Mulig serie-blotter i Ringsted

Politiet i Ringsted har siden søndag fået to anmeldelser om blufærdighedskrænkelse, de undersøger nu, om det er den samme mand, der er på spil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I Ringsted vil politiet undersøge, om en serie-blotter er på spil. De har fået to lignende anmeldelser om blufærdighedskrænkelse.

- Det er pudsigt, at der er to tilfælde i nærheden af hinanden inden for så kort tid. Måden han krænker på er den samme. Vi vil derfor undersøge, om der er en sammenhæng, fortæller Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

To piger blev krænket tirsdag

En 13-årig pige fra Jystrup fik tirsdag aften en ubehagelig oplevelse. Pigen gik sammen med sin veninde gennem tunnelen mellem Nørretorv og outlet-centret tirsdag omkring klokken 21, da en mand krænkede deres blufærdighed. Pigen fortalte om episoden til sin mor, som anmeldte det til politiet.

Manden stirrede intenst på pigerne og begyndte at onanere. Pigerne skyndt esig over til outlet-centeret og så ikke, hvor manden forsvandt hen.

De beskriver gerningsmanden som 170-175 cm høj, spinkel af bygning, iført sort hættetrøje, blå løse bukser og lyse sko. Pigerne vurderer manden til at være omkring 18-20 år.

Et lignende tilfælde søndag

Mandag morgen modtog politiet i Ringsted en lignende anmeldelse. En 32-årig kvinde blev søndag morgen klokken 6.40 udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand på Næstved ud for kirkegården efter Rønnedevej.

Manden havde stået og ventet på fortovet. Da kvinden gik forbi, trak han sine bukser ned og begyndte at onanere. Kvinden gik over på modsatte fortov og ignorerede manden. Hun så ikke, hvor manden gik hen.

Kvinden beskriver manden som 175-180 cm høj, spinkel af bygning, mørkt kort hår og iført sandfarvede bukser. Hun vurderer manden til at være mellem 28- 35 år gammel.

Kan være samme mand

Selvom manden vurderes til at være omkring 20 år af det ene offer og 35 af det andet offer, kan politiet ikke afvise, at der kan være tale om den samme person.

- Der kan være en sammenhæng, selvom de siger forskellige aldre. Der er forskel på, hvordan en 32-årig kvinde vurderer alderen, og hvordan en 13-årig pige oplever gerningsmandens alder, fortæller Martin Bjerregaard.

Politiet ønsker hjælp

Hos Midt- og Vestsjællands Politi vil de gerne have stoppet manden og beder derfor offentligheden om hjælp.

- Vi har ingen ide om, hvem det kan være, så vi håber, at offentligheden kan hjælpe med at finde ham. Hvis man har en ide om, hvem det kan være, vil vi meget gerne høre det, lyder det fra Martin Bjerregaard.

Hvis du ved noget om sagen, kan du ringe til Midt- og Vestsjællands Politi på 114 eller 46351448.