Mor: Jeg har brug for faste beviser

Alle spor peger på, at det er den forsvundne Vivi Kristiansen, der igår blev fundet dræbt og nedgravet i en skov ved Ringsted. Men hendes mor vil først tro på det, når politiet er 100 procent sikre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Augustine Kristiansen fra Ringsted har nærmest ikke sovet i nat.

- Nerverne sidder uden på tøjet, fordi man bare går og venter, siger Augustine Kristiansen.

I juli måned sidste år forsvandt hendes datter, Vivi Kristiansen, sporløst efter en aften hos venner i Ringsted.

Siden har ingen set hende, og i januar blev hun erklæret død af politiet. Men familien har ikke kunnet tage afsked, fordi de har levet i uvished.

Nu får de mulighed for at sige farvel. Alt tyder nemlig på, at det er Vivi Kristiansen, der søndag eftermiddag blev fundet i en skov nær Ringsted.  

- Obduktionen har bekræftet, at der er tale om en grønlandsk kvinde. Det er en kvinde, som passer på længden med eftersøgte Vivi Kristiansen, og tøj, som liget havde på, matcher også det tøj, som Vivi Kristiansen skulle have på, lyder det fra René Frederiksen fra Midt- og Vestsjællands Politi. Han er efterforskningsleder i sagen, og han tilføjer:

- Plus vi har fundet nogle personlige effekter ude på findestedet, som også tilhører Vivi Kristiansen.

Men de mange spor er ikke nok for Augustine Kristiansen. Hun har behov for bevis på, at der virkelig er tale om hendes datter. Det bevis kommer først, når der er lavet en undersøgelse af ligets tænder.

Svarene på undersøgelsen ventes i løbet af mandag aften eller senest tirsdag morgen, og Augustina Kristiansen ser frem til at kunne få fred i sindet.

- Så kan vi lægge nogle blomster og få sagt ordentligt farvel, siger hun og tilføjer, efter en lang pause:

- Det mangler vi jo.