Mand slår kvinder med knytnæve – politiet søger vidner og andre ofre

Flere personer i Ringsted har været udsat for overfald i weekenden og er blevet slået i ansigtet af en mand. Politiet leder nu efter vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To kvinder i Ringsted har været udsat for umotiveret overfald i den forgangne weekend, da de gik tur for at lufte deres hunde.

Siden anmeldelserne har politiet efterforsket sagerne, og det formoder, at der er tale om samme mand, som står bag flere voldelige episoder i Ringsted.

Derfor vil politiet nu i kontakt med borgere, der har haft oplevelser eller har truffet den mistænkte mand.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Den mistænkte mand beskrives som:

Slog 79-årig kvinde i ansigtet med knytnæve

Det ene overfald blev begået mod en 79-årig kvinde fra Ringsted lørdag eftermiddag, da hun luftede sin hund i området omkring Anlægsvej og Haraldsvej ved Ringsted Stadion. På stien langs Anlægsvej så hun en  mand komme imod hende. Hun bemærkede ham, da han var iført en frakke og en del tøj indenunder, hvilket var varmt for årstiden.

Den 79-årige gik videre ad Haraldsvej, hvor hunden standsede for at snuse. I det samme kom manden fra tidligere bagfra og sparkede kvindens hund. Herefter slog han kvinden i ansigtet med knytnæveslag og tog hendes metalstok og slog hende på den ene skulder. Herefter forlod manden stedet og gik i retning mod stisystemet.

Kvinden har ifølge politiet ikke pådraget sig alvorlige skader.

Slog 36-årig kvinde i hovedet

Det andet overfald skete senere lørdag aften, hvor en 36-årig kvinde fra Ringsted blev overfaldet på Kærup Parkvej, da hun også luftede sin hund.

Da hun nærmede sig et stisystem, som fører over motorvejen, blev hun mødt af en mand, der kom cyklende imod hende. Hendes hund kom med et bjæf, hvorefter manden standsede og steg af cyklen.  Han gik imod den 36-årige og slog hende flere gange i hovedet og sparkede ud efter hende uden at ramme. Manden talte på et fremmed sprog til kvinden.

Efter overfaldet kørte manden af sted på sin cykel i samme retning, han var kommet fra.

Kort efter blev den 36-årige kontaktet af en mand i 60-års alderen, som også havde truffet den udenlandsktalende mand, der havde kastet ting efter ham og hans kone.

Politiet vil gerne i kontakt med den pågældende mand, som kontaktede den 36-årige kvinde på Kærup Parkvej. Han var ifølge den forurettede kvinde kommet cyklende forbi hende og havde selv taget kontakt.

En yngre mand blev også overfaldet

Under efterforskningen er det desuden kommet frem, at en mand med lignende signalement tidligere lørdag eftermiddag havde skubbet eller slået en yngre mand ved indgangspartiet til Ringsted Svømmehal. Det er ikke lykkedes politiet at identificere den yngre mand, som kan være forurettet i en voldssag.

Politiet kan kontaktes på 1-1-4. 

Her er overfaldene foregået i Ringsted:

Grafik: Nick Abildgaard