¨

Mand med hvid hættetrøje overfalder to personer på åben gade

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på tlf. 1-1-4. Foto: Rigspolitiet

Torsdag eftermiddag blev to mænd overfaldet og tildelt knytnæveslag i ansigtet af en fra en større gruppe. Voldsmand forsvandt i ukendt retning.

Omkring klokken 16.30 torsdag eftermiddag anmeldte en 21-årig mand fra Ringsted og en 25-årig mand fra Sorø, at de begge var blevet overfaldet og tildelt slag i ansigtet.

De to mænd var gået fra Hækkerupvej gennem Klosterlunden til Søgade i Ringsted. I parken havde de passeret en pavillon, hvor otte-ti unge mænd opholdt sig.

En person fra gruppen havde råbt af dem, imens de blot fortsatte hen ad gaden. Men da de to mænd nåede Nørregade, blev de indhentet af gruppen fra parken.

Fik flere knytnæveslag i ansigtet

En af dem trak den 21-årig ind i en passage til Bøllingsvej og tildelte ham knytnæveslag i ansigtet, hvorefter den 25-årige lagde sig imellem. Han fik også et knytnæveslag i ansigtet af voldsmanden, som følte sig provokeret af, at de to ofre havde kigget mod gruppen i parken. 

Voldsmanden forsvandt i ukendt retning sammen med de øvrige, der blev beskrevet som bestående af en blanding af etnisk danske og sydlandsk udseende personer.

Politiet fandt ikke hverken voldsmanden eller gruppen ved eftersøgning i byen. Rapport om vold er optaget af politiet, der forsøger at få identificeret den mistænkte.

Hjælp politiet hvis du har set noget

Den mistænkte blev beskrevet som: Mand, ca. 20 år, sydlandsk af udseende, ca. 180 cm, kraftig af bygning, sort kraftigt hår og kort, sort fuldskæg, iført hvid hættetrøje med hætten op over hovedet, med sort skuldertaske med rem skråt over brystet.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket gruppen i enten parken eller i området ved Torvet / Nørregade, eller som kan give oplysninger om identiteten på en eller flere personer i gruppen.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App