¨

Mand anholdt i svinestald under gårdbrand

En mand er anholdt og mistænkt for en gårdbrand natten til søndag. Foto: Henrik Larsen

En mand er anholdt og mistænkt for en gårdbrand natten til søndag. Foto: Henrik Larsen

En mand er anholdt og mistænkt for en gårdbrand natten til søndag. Foto: René Lind

1 af 3

Natten til søndag brændte det kraftigt i en landejendom nær Ringsted. En mand blev opdaget på adressen, og han er nu anholdt og mistænkt i sagen.

En mand er anholdt og mistænkt for at stå bag en stor gårdbrand ved Ringsted natten til søndag. Det drejer sig om en 40-årig mand, der blev opdaget på stedet, da brandvæsenet var i gang med slukningsarbejdet. 

Det var klokken 2.28, at Midt- og Sydsjællands Brand og Redning fik meldingen om branden på landejendommen på Skellerødvej lidt uden for Ringsted.

Da brandvæsenet og politiet ankom brændte det kraftigt i en bygning, der grænsede op til en svinestald. Det lykkedes dog brandfolkene at få kontrol over branden, inden den bredte sig til svinestalden.

Politiet vil søndag fremstille den 40-årige mand i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Han er mistænkt for at stå bag branden. Det fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi:

- Vi finder ham, da han gemmer sig i svinestalden. Han kan ikke gøre rede for, hvorfor han er der. Vi har en meget kraftig mistanke om, at han står bag, siger Michael Winsløw, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Samtidig blev mandens bil også fundet i nærheden af landejendommen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App