Mand anholdt i svinestald under gårdbrand

Natten til søndag brændte det kraftigt i en landejendom nær Ringsted. En mand blev opdaget på adressen, og han er nu anholdt og mistænkt i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En mand er anholdt og mistænkt for at stå bag en stor gårdbrand ved Ringsted natten til søndag. Det drejer sig om en 40-årig mand, der blev opdaget på stedet, da brandvæsenet var i gang med slukningsarbejdet. 

Det var klokken 2.28, at Midt- og Sydsjællands Brand og Redning fik meldingen om branden på landejendommen på Skellerødvej lidt uden for Ringsted.

Da brandvæsenet og politiet ankom brændte det kraftigt i en bygning, der grænsede op til en svinestald. Det lykkedes dog brandfolkene at få kontrol over branden, inden den bredte sig til svinestalden.

Politiet vil søndag fremstille den 40-årige mand i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Han er mistænkt for at stå bag branden. Det fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi:

- Vi finder ham, da han gemmer sig i svinestalden. Han kan ikke gøre rede for, hvorfor han er der. Vi har en meget kraftig mistanke om, at han står bag, siger Michael Winsløw, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Samtidig blev mandens bil også fundet i nærheden af landejendommen.