¨

To mænd revet ud fra deres bil og sparket i hovedet

To mænd fra Slagelse og Ringsted blev revet ud af deres bil og overfaldet, mens de holdt i et vejkryds og ventede på grønt lys.

I går aftes modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en 34-årig mand fra Slagelse og en 37-årig mand fra Ringsted, der netop var blevet trukket ud af deres bil og overfaldet i et vejkryds i Ringsted.

De to mænd kom kørende ad Sct. Hansgade, som var spærret af to biler. Personerne i bilerne, der spærrede vejen, var ved at flytte nogle ting fra den ene bil til den anden, og det fik de to forurettede til at dytte for at komme forbi.

Det førte til kortvarig opløsning på konflikten, for bilerne, der blokerede, kørte derefter frem mod lyskrydset forude, så de to mænd kunne fortsætte deres færd.

Overfaldt med spark og slag i hovedet

Men da alle tre biler holdt stille i lyskrydset, sprang to eller tre personer pludselig ud, hev de to mænd ud af deres bil og overfaldt dem med spark og slag i hovedet.

Da flere biler kom til stede i krydset, standsede personerne overfaldet på de to mænd og kørte derfra i ukendt retning.

Søger vidner

Det var ikke muligt for den 34-årige og den 37-årige at give en beskrivelse af overfaldsmændene, så derfor leder Midt- og Vestsjællands Politi nu efter personer, der var vidne til overfaldet.

I den forbindelse eftersøger politiet:

  • En blå Citroën personbil, som overfaldsmændene sprang ud af.
  • En sort samt en sølvgrå eller champagnefarvet bil i et forsøg på at få identificeret overfaldsmændene.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App