¨

Luftfotos giver mere klarhed i jernbanesag

Foto: TV ØST

Når borgere og politikere i Ringsted Kommune torsdag mødes om jernbaneudfletningen, bliver det med luftfotos, der gør det nemmere at få overblik over sagen.

Forud for det tværpolitiske borgermøde på torsdag om jernbaneudfletningen ved Ringsted kommer den tidligere sikkerhedschef i DSB, Thomas Albøg Olsen, med ny dokumentation, der bakker op om de lokale politikeres fælles holdning om, at det er bedst for Ringsted at få en udfletning øst for byen - frem for én, som ligger tæt på bymidten. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- Vi har arbejdet på at få dokumentationen på plads siden den 1. november. I fredags ved middagstid lykkedes det. Vorherre trak gardinet fra et øjeblik, så der kom en smule sollys over Ringsted. Straks efter lettede privatflyver John Carlsen med sit lille hjemmebyggede fly fra flyvepladsen. Ombord var Steen Olsson med sit kamera, fortæller Thomas Albøg Olsen.

Borgmester Henrik Hvidesten (V) betoner overfor DAGBLADET Ringsted, at man på de nye luftfotos kan se, hvordan den vestlige baneløsning kommer til at ligge midt i et boligkvarter.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App